Yhteystiedot

OpenLight Media Oy

+358 40-187 3590

media@openlight.fi

Tilaa uutiskirje

Pasi Oksman

Valokuvaaja / FK, KTM 

Pasi on toiminut työelämässä niin julkisella sektorilla, yritysmaailmassa kuin yrittäjänäkin. Pitkä työkokemus on opettanut häntä ymmärtämään organisaatioiden toimintaa sekä joustavuuden, sujuvuuden ja luotettavuuden tärkeyden.

Kuvallisen ilmaisun ja media-alan opinnot ja työskentely valokuvaajana ovat tarjonneet Pasille väylän itsensä ja omien näkemystensä toteuttamiseen.

Tärkeintä hänen mielestään on kuitenkin tuottaa laadukkaita valokuvia asiakkaiden itsensä määrittelemiin tarkoituksiin, juuri niin kuin on sovittu.

Lauri Hietala

Valokuvaaja / valosuunnittelija (TeK)

Lauri työskentelee valokuvauksen lisäksi myös valosuunnittelijana esittävien taiteiden alalla. Hän on toiminut valosuunnittelijana mm. monitaiteellisen taidekollektiivi Liiketilan viimeisimmissä video- ja näyttämöteoksissa.

Ulkovalaistuskohteiden valokuvauksessa yhdistyvät toisiaan tukevasti hänen osaamisensa valosuunnittelun sekä valokuvaamisen eri alueilla. Molempien alojen tuntemisen myötä valokuvattavien kohteiden eri ominaisuudet on mahdollista ymmärtää kokonaisvaltaisesti.

lauri.hietala@openlight.fi

Jaakko Hietala

Valokuvaaja / DI

Jaakon osaaminen perustuu pitkäaikaiseen työskentelyyn valaistusalan projektien parissa. Hän on myös suorittanut valokuvaajan ammattitutkinnon, missä on hyödyntänyt ymmärrystään siitä, miten oikeanlaisella valaistuksella on suuri merkitys niin valokuvauksen kuin rakennusten valaistuksen onnistumisen kannalta. Ilman varjoja ja kontrasteja ei voi saada laadukasta lopputulosta. Valaistussuunnittelijat ja valokuvaajat ammentavat osaamisensa pimeyden kautta luoden, jotain uutta ja ainutlaatuista.

jaakko.hietala@openlight.fi

Katri Kallio

Valokuvajaa / valoteknikko ja tapahtuma-alan ammattilainen

Katrillla syntyi jo nuorena vahva kiinnostus esittävään taiteeseen kuten estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin ja ihmisten kuvaamiseen.

Kiinnostuksen kohteet ajoivat Katrin opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakouluun Medianomiksi ja työskentelemään media-alalle. Pääaineena ammattikorkeakoulussa oli teatteri-ja tapahtumavalaisu, jonka antamia oppeja Katri hyödyntää paljon valokuvauksessa.

Marjo Lalli

Valokuvaaja / rakennusarkkitehti Amk

Marjo kiinnostui valoista ja varjoista jo lapsuuden harrastuksensa, piirtämisen, parissa ja kiinnostuksen kohteet johdattivatkin Marjon aikoinaan rakennusarkkitehtiopintojen pariin.

Nykyisin Marjo pyrkii ikuistamaan valojen ja varjojen leikin myös valokuviinsa ja häneltä löytyy vuosien kokemus mm. referenssi- ja arkkitehtuurikuvauksesta. Valokuvaamisen lisäksi Marjo työskentelee arkkitehtisuunnittelijana korjaus- ja uudisrakentamisen parissa.

Sanna Hillberg

Kirjoittaja ja valokuvaaja / FT, englannin kieli

Sanna on eri kulttuureissa asunut ja työskennellyt tekstin ja valokuvauksen ammattilainen. Häntä on aina kiinnostanut kirjoittaminen ja eri tekstilajit. Sanna tuottaa tekstit mainosteksteistä blogeihin ja lehtiartikkeleista englanninkielisiin käännöksiin. Myös editointi, oikoluku ja kielentarkistus kuuluvat työnkuvaan.

Pekka Korpela

Senior Advisor / eMBA

Pekalla on pitkä ja monipuolinen tausta nykyaikaisia huipputeknologiatuotteita valmistavan yrityksen johtavissa tehtävissä ja hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä Pekka toimii pääomasijoittajana ja hallitusammattilaisena. 

OpenLight Mediaan Pekka tuo vankkaa liike-elämän osaamista sekä kokemusta pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta liiketoiminnan kehittämisestä.